Blog de Blonda :)

“Cat de departe ai merge fara sa te uiti inapoi?

Te-ai intrebat vreodata ..“Cat de departe ai merge fara sa te uiti inapoi?”.. Ai putea sa faci asta? Sa pleci undeva fara destinatie, sa mergi pe carari nebatatorite de altii si sa nu te mai uiti niciodata inapoi; sa nu te gandesti niciodata la ce a fost, si nici la ce va fi, ci doar la ce este.
Cine esti tu straine? Un calator prin marea vietii. Un pasager pricajit prin universul cunoasterii.Stii cine esti tu cu adevarat? Cat de bine te cunosti pe tine? Ce sa stii tu? Tu nu stii, pentru ca ai uitat sa te mai intrebi. Esti prins in rutina, intr-o viata banala, al carui rost nu-l vei intelege niciodata pentru ca nici macar nu incerci. De fapt, tu intelegi multe, fie ca mergi la scoala si trebuie sa inveti, sa termini liceul sau facultatea Si mai stii ca duminica  mai mergi  la discoteca, in club, la vreun gratar, intr-o excursie la munte, sau pur si simplu vei decide doar sa   vegetezi  in fata tv-ului sau a calculatorului. Altceva nu mai stii, ai uitat demult sa te mai intrebi. Ai uitat. Ai uitat sa te uiti in jur, sa te intrebi ..lucruri. Orice.
Dar nu e tarziu, ca intr-o zi in loc sa mergi pe acelasi drum spre serviciu/scoala …sa schimbi directia, si sa mergi…spre nicaieri, fara sa te uiti inapoi, si sa continui sa mergi, sa vezi…cand ai sa te opresti? Cand ai sa incepi sa iti amintesti de ceea ce conteaza, atunci poate vei invata sa pretuiesti lucrurile care acum iti par atat de nesemnificative, lucrurile si oamenii aia pe care te-ai obisnuit sa-i stii mereu acolo, si sa uiti cat sunt de importanti pentru tine.
Poate intr-o zi…vei merge, la infinit, si nu te vei mai intoarce niciodata. Vei continua sa mergi, si iar sa mergi si sa realizezi ca…nu mai e cale de intoarcere.
Nu mai e, nu mai e..si tu mergi si mergi…fara sa te uiti inapoi

Advertisements

One response

  1. Bine ai revenit pe blog!
    La Mulţi Ani în MMX! Cu sănătate, ca să te poţi ocupa de fericire!

    December 31, 2009 at 2:31 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s